Print

Vi producerer og leverer print i mange forskellige størrelser og kvaliteter, hvad enten det er på selvklæbende folie, bannermateriale, roll-up eller papirmateriale.

Selvklæbende folier har stor fleksibilitet og kan bruges til mange forskellige formål både ude og inde, og hvad enten vi taler etiketter, print til facade, biler eller skilte blot for at nævne nogle eksempler. Og har du behov for at dit print skal skæres i en speciel facon – klare vi også det.

Som udgangspunkt bliver alle vores print lamineret med en UV-resistent laminat, dels for at forlænge printets levetid men også for at beskytte med slid og ridser. Vi har også mulighed for at levere dit print med f.eks. whiteboard folie, skridsikker folie så det passer dit formål.

Banner er med til at give en her og nu eksponering, der er nem at håndter og kan anvendes igen og igen og til mange formål. Vi leverer banner printet på det ”klassiske presenningsmateriale”, mess/stilladsbanner der har en vindbrydende effekt samt på stofbanner.

Papirprint kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse.